tag:blogger.com,1999:blog-7609288833033944038.post2212313024913886940..comments2022-04-10T05:32:25.325+02:00Comments on Sophia nyers ételei: Édes karfiol levesUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7609288833033944038.post-31278667078898004602011-01-13T18:03:46.529+01:002011-01-13T18:03:46.529+01:00No, ahol én "jártam", ott a sűrítést nem...No, ahol én "jártam", ott a sűrítést nem írták, csak a jótékony hatását az emésztő rendszere.MJhttps://www.blogger.com/profile/03469467569189638791noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7609288833033944038.post-61913312334374356702011-01-13T14:48:44.395+01:002011-01-13T14:48:44.395+01:00Psyllium husk-ot tulajdonképpen sűrítésre szoktuk ...Psyllium husk-ot tulajdonképpen sűrítésre szoktuk használni a nyers konyhában, de amellett nagyon egészséges is. Bővebben Gitta blogján olvashatsz róla itt: http://gittarawfood.blogspot.com/2010/08/psyllium-husk.html<br /><br />Brokkoli? Gondoltam rá, hogy valami zöldet is lehetne rátenni, de nincs itthon semmi olyan. Majd legközelebb:)Sophiahttps://www.blogger.com/profile/12209623349618808149noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7609288833033944038.post-39940990653814574252011-01-13T14:16:25.233+01:002011-01-13T14:16:25.233+01:00Most legalább megtudtam, mire jó útifű maghéj.
Pár...Most legalább megtudtam, mire jó útifű maghéj.<br />Pár picinyke brokkoli rózsa dísznek?MJhttps://www.blogger.com/profile/03469467569189638791noreply@blogger.com