A zöld levelek fogyasztásának jelentőségével egyre többen tisztában vagyunk. Klorofill, magas ásványi anyag tartalom, lúgosító hatás, stb.... csak néhány példa, miért is érdemes napi szinten fogyasztani őket. A zöld levelek jótékony hatásairól már sokan írtak előttem, erről most nem szeretnék részletesen írni. Érdemes elolvasni Victoria Boutenko: A nyers étel csodája című könyvet, amiben a szerző rájött arra, hogyan is tudjuk becsempészni szervezetünkbe a zöld leveleket ízletes formában, vagyis a zöld turmixok által. Vagy ajánlom figyelembe Lénárt Gitta: Élő ételek könyve, lúgosítás természetesen című első, nagysikerű könyvét, amiben szintén ír a zöld levelekről, és fel is sorolja a leggyakrabban használt zöldeket. Sőt Gitta, amikor megkérdezik tőle, mivel érdemes kezdeni azoknak, akik szeretnének áttérni a nyers étkezésre, azt javasolja, igyanak zöld turmixokat.
Jó olvasást kívánok!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése