2011. július 2.

Angliába mentem

Úgy alakult az életem, hogy néhány hónapra Angliába jöttem dolgozni egy biofarmra. Amolyan szakmai fejlődés okán. Emiatt a blogra nem kerülnek fel új bejegyzések receptekkel, az azonban elképzelhető, hogy néha egy-egy élménybeszámolóval jövök majd. Meg bemutatom a farmot is sok-sok képpel.

Sajnos Angliában nem lesz lehetőségem nyersen étkezni, viszont vegetáriánus ételeket tudok majd fogyasztani. Majd ha visszatérek, folytatom tovább a nyers ételek fogyasztását, és folytatom a blogírást is.
Rengeteg új ötletem van, amit már nem akartam elkezdeni indulás előtt, viszont szorgalmasan jegyzetelem őket a kis füzetembe.
Amint láthatjátok, megújult nemrégiben a fejléc, amit ezúton is köszönök öcsémnek, aki megtervezte és megvalósította elképzelését. Bár még csak néhány hónapja írom a blogot, biztos feltűnt már nektek, hogy igen sokat változott a blogom arculata. Ez azért van, mert még mindig keresem azt az utat, ami a legjobb számomra a nyers étkezés terén. Bár már egyre világosabban rajzolódik ki előttem, melyik nyersétel irányzatot szeretném/fogom követni visszatérésem után. De erről majd egy másik bejegyzésben írok bővebben.

Addig is szép nyarat kívánok mindenkinek.

2 megjegyzés:

Iza írta...

Ez igen! Jó "farmerkodást" kivánok, érezd jól magad és gyüjts sok sok hasznos információt. :D Ami meg a farm bemutatását illeti, én kiváncsian várom!
Kellemes nyarat!

Ungvári Szilvia írta...

Élményekben gazdag tanulást kívánok!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...