2011. szeptember 12.

Nyersétel Akadémia

Megnyílt a Nyersétel Akadémia Gitta és csapata szervezésében!
Lénárt Gitta közel 4 éve nyersevő, Magyarországon elsőként kezdett el blogot írni, és ő az egyik legismertebb nyersevő.
Az évek alatt folyamatosan megismerte/megtanulta minden csinját-binját a nyers ételek elkészítésének, mely tudását folyamatosan átadja nekünk. Nemcsak a blogján keresztül, hanem írt 2 könyvet is, először az Élő ételek könyve - lúgosítás természetesen címmel, majd nemrég megjelent az Élő édességek című édességes könyve is. Emellett folyamatosan tart nyersétel kurzusokat, ahol élőben megtapasztalhatjuk, milyen egyszerűen és gyorsan elkészíthetőek ezek az egészséges ételek. Minden hónapban sok szeretettel vár minket a batyusbálokon és klubbokon. Valamint fesztiválokon is találkozhatunk vele, és vidékre is sok helyre hívják előadásokat tartani.
Néhány hónapja Nyerslakomákat is tart, ahol 6 fogásos vacsora vár az érdeklődökre.
Ha valami kérdés felmerül, bármikor a rendelkezésünkre áll.
Nagyon örülök annak, hogy létrehozta a Nyersétel Akadémiát, mert így minden egy helyen fellelhető. Sőt még további újdonságok is várnak ránk a honlapon!
Lássuk, miket kínál az Akadémia:

  • Programok: e menűpont alatt mindig az aktuális programokról informálódhatunk. Pl. a batyusbál, nyerslakomák, mosolynap időpontjairól.
  • Nyersétel kurzusok: nagyon tetszik a megújult tanfolyamlista, ugyanis 4 kurzus közül lehet választani, van egy a kezdőknek, egy a haladóknak, egy aszalós és egy édességes kurzus. Egy kurzus több tanfolyamból is áll. Ha valaki végigcsinál egy kurzust, oklevelet kap a végén:)
  • Webáruház: egy újdonság. Itt mindent meg lehet vásárolni, amire csak szükségünk van a nyers étkezésen belül. Könyveket, alapanyagokat, konyhai felszereléseket, gépeket, stb.
  • Ebéd házhozszállítás: hamarosan rendelhető lesz Budapesten belül nyers ételek házhozszállítása. Kízárólag friss alapanyagokból frissen elkészítve.
  • Adok-veszek: nagyon tetszik ez a menűpont. Ha valakinek van egy jó állapotban lévő használt gépe, amire már nincs szüksége, akkor az felkerül a honlapra, ezáltal megvásárolható lesz olcsóbban. Így ha valakinek nincs pénze újat venni, olcsóbban hozzájuthat.
  • Galéria: az adott programokról készült fotók kerülnek fel ide.
Ezen kívül néhány népszerű recept is olvasható a honlapon. Az Akadémia itt nem áll meg, folyamatosan újulnak, bővülnek a szolgáltatások.

Elérhetőségek:


Az Akadémia Budapest XIII. kerületében a Tátra utca 11 I./1. szám alatt van. Minden nap 11-15 óra között van nyitva.
Honlap: www. nyersetelakademia.hu
Blog: http://nyersetelakademia.blogspot.com/
Facebookon: -ITT-

Sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődöt az Akadémián. Én személy szerint szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretne megismerkedni a nyers étel világával, hiszen az Akadémián profi csapat áll Gitta mögött. Amint tudok, én is részt veszek a programokon!
Jó böngészést kívánok mindenkinek! Bízom benne, hogy sokan lelik majd örömüket benne, mint ahogy én is:)Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...