2011. szeptember 25.

"Akkor most jó a nyersétel-diéta vagy mégsem?"

A Zöldsaláta nevű blogon a következő cikket találtam: Akkor most jó a nyersétel-diéta vagy mégsem?

Szerintem inkább azoknak kéne elolvasni ezt a cikket, akik nem tartják jó dolognak a nyers étkezést. A "NEM" érvek egyáltalán nem győztek meg, bár nem vagyok tudós. Mindenesetre az "IGEN" érvek elég meggyőzőek lehetnek mindenki számára.
Jó olvasgatást kívánok!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

A 'NEM' érvekre reagálván, nyilván a főzés a nyers növényekben lévő működő enzimeket inaktiválja, 'eltünteti' és amit írnak a 'nem' hívei az igaz, hogy megvan a saját enzimrendszerünk az ételek lebontására, nyilván nem a nyers répa saját enzimei fogják bennünk lebontani a répát...
De nem azért eszünk nyers ételt, hogy magukat lebontsák, bár tény, könnyebben emészthetőek.
A 'talán' -al tudok leginkább egyetérteni, fő a változatosság -nyersen is; főve is-
Dávid

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...