2015. március 7.

Emóció, az élőflórás ital

Az Emóció 7,84 egyedülálló, fermentált, élőflórás ital effektív mikroorganizmusokkal, valamint értékes, közismerten antioxidáns tulajdonságú meggy-, kékszőlő- és fekete ribizlihéj-kivonattal – kizárólag természetes összetevőkből.


Az Emóció 7,84 élőflórás ital fogyasztása segít:


  • optimalizálni a bélflórát és az anyagcsere-folyamatokat,
  • egyensúlyt teremteni az emésztőrendszerben,
  • természetes és kíméletes módon támogatni az immunrendszerünket.


Az Emóció 7,84 többféle jótékony hatású baktériumot (pl. Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, Saccharomyces cerevisiae), valamint 100%-ban természetes bogyós gyümölcshéj-kivonatokat tartalmaz.

A készítmény esszenciális savakban igen gazdag – ezek a fermentáció során képződnek, ami azért hasznos, mert a fémionokkal olyan kötésben állnak, melyek könnyen felszívódó formájuk miatt, biztosítják a mikro–, mezo- és makro elemeket a szervezet számára, valamint javítják a szerves és szervetlen tápanyagok beépülését; elősegítik a salakanyagok kiürülését; támogatják a bélflórát; támogatják az összhang megteremtését az élő szervezet és az élettelen világ között
Röviden összefoglalva a készítmény hatóanyagai segítenek helyreállítani az élő szervezeten belüli harmóniát, ezáltal fokozzák a szervezet természetes védekező mechanizmusainak hatékonyságát. 
A termék megvásárolható honlapunkon, a Házi Mókus webáruházban: 

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...