2011. szeptember 5.

Mannatural Life Bar

Egy hétre "hazarepültem" unokatesom esküvője miatt. És ha már itthon vagyok, kihasználtam az alkalmat, és meglátogattam budapest első nyersétel bárját, a Mannatural Ételmanufaktúrát.
Augusztus 1-én 4 fiatalember nyitotta meg a bárt a város központjában, a Hold utcai piacon. Az egyikük Ákos, akit már azóta ismerek, mióta belefolytam a nyers étkezés világába. Ákos csinálta a nyers étel házhozszállítást, egy időben rendeltem is tőle minden héten. Házhozszállítás természetesen most is van. Próbáljátok ki ti is, tényleg nagyon finomakat csinál:)
Amikor megérkeztünk a piacra, nagy embertömeg fogadott minket. Az összes szék foglalt volt a Bár környékén, sőt egy kisebb sor is állt a pultnál. Nagyon megörültünk neki, hiszen ez csodás dolog. A fogyasztók életkorát tekintve pedig igen változatos volt: voltak egészen fiatalok is, de nyugdíjas öreg nénik és bácsik is ették a nyers finomságokat.
 A választék minden nap más és más. Van egy heti menűsor, amiből lehet rendelni a házhozszállításhoz, és a bárban is ugyanezek az ételek vannak az adott napon. Egy-két választékkal kibővítve. Minden nap van leves, 2-3 féle főétel, 2-3 féle desszert, saláták, turmixok. Nagyon tetszik ez az ötlet, vagyis hogy nincs minden nap nagyon sokféle dolog, de így aki minden nap ott eszik, az változatosan tud étkezni.
Én Banános turmixot ittam, és hozzá barackos krémtúrot ettem. Isteni finom volt mind a kettő:)))
A házhozszállításon és az éttermen kívül szeptembertől indulnak "főzőtanfolyamok" is, lehetőség van torta és sütemények rendelésére, valamint novemberben nyílik a Mannatural Cukrászda.

Elérhetőségek:

Bár a Hold utcai piacon található meg, 10-től 15 óráig minden nap.
Honlap: www.mannatural.net
Blog: mannaturaletelmanufaktura.blogspot.com
Facebookon -ITT- és -ITT-.

Folyamatosan fejlődnek, újulnak, és ami a legfontosabb: nagyon nagyon lelkesek. Bármikor öröm lesz ide visszatérni. Öszintén ajánlom mindenkinek, próbáljátok ki Ti is. És ha tetszik, látogassátok őket gyakran:)

2 megjegyzés:

ezisén írta...

De jó hogy hazajöttél, és beszámoltál, én ezt nem is tudtam, örülök hogy már nálunk is van ilyen, s bár ritkán van arra felé dolgom, majd ezután úgy igazítom hogy legyen ::))

Sophia írta...

Igen, én is örülök, hogy egy kicsit haza tudtam jönni, de holnap már megyek is vissza. Azért a farmon is elég jól érzem magam:))) Föleg, hogy sok szép helyen jártam már eddig is, sőt még sok helyre el is fogok menni a következő hetekben. Erről majd írok egy beszámolót.
Tényleg nagyon jó a bár, és nagyon kedvesek és lelkesek. Egyszer ha lesz időd, látogasd meg őket.
Remélem majd találkozunk egy programon!

Puszi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...