2011. szeptember 27.

The New High Energy Diet Recipe Guide

Már régóta tervezem, hogy megveszem Dr. Douglas Graham: The New High Energy Diet receptes könyvét a 80/10/10 könyv mellé. Azonban Magyarországon sehol sem lehet beszerezni a könyvet, csak külföldi oldalakról lehet megrendelni.
Aztán ennyiben is maradt a dolog. De most, hogy itt vagyok Angliában, könnyebben hozzáférek a könyvhöz, ezért megrendeltem ide a farmra egyik nap, és a héten már meg is érkezett!
Több mint 100 recept található a könyveb, színes fotókkal illusztrálva. Minden recept után van egy táblázat, mely tartalmazza az adott étel szénhídrát, fehérje- és zsírtartalmát grammban és kalóriában megadva.

A könyveben csoportosítva vannak az ételek: Leveses receptekkel kezdődik, aztán saláták jönnek, majd dresszingek, végül ünnepi ételekkel fejeződik be.

Hamarosan jönnek belőle a receptek!
(Bár tartalmaz egy-két olyan összetevőt, ami Magyarországon nehéz beszerezni, ezt majd megoldom valahogy. Mindenesetre nekem segítséget fog nyújtani abban, hogy finomabbnál finomabb ételeket tudjak majd készíteni magamnak a 811 szerint!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

jaj de jo hogy irod,mert itt hollandiaban a "falumbanä 2 nagyon jo es eros konyvboltban ugy neznek ram mintha mas planeterol jottem volna/mert ez itt husos oldalu parasztsag/szoval most mar van 1 uj konyv cim.en aszterdambol szerzembe a szugsegeseket es ha a forditas nehez keresem a latin szot es apothekba kerem!talan neked is jo?/oma/judit

Sophia írta...

Kedves Judit!

Nem nehéz megérteni a könyvet angolul, hiszen nincs olyan sok szöveg benne. Csak fel van sorolva a hozzávalók, amiket általában vagy össze kell turmixolni, vagy darabolni.

Örülök, hogy sikerült segítenem. Érdeklődj utána, hogy hol tudod beszerezni. De nagy valószínűséggel csak a neten lehet megrendelni.

Minden jót!

ezisén írta...

Én az önteteket várom ::)) Gondolom zsír és fehérje mentes vagy legalábbis csökkentet lehet. Na ebben én nem vagyok még ügyes.

Sophia írta...

Hamarosan jönnek a receptek:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...