2011. február 20.

Síelni mentem

Ezen a héten síelek Ausztria hegyein...:) Míg Gitta és Móni léböjtkúrán van, addig én aktív sportal töltöm időmet: egész napos síelés után vár a medence és a szauna.
Egy gyönyörű kastély hotelben vagyunk, aminek nagyon örülök (imádom a kastélyokat, ha még valaki nem tudná...). Félpanziós ellátással, ami azt jelenti, hogy ezen a héten nem fogok tudni nyersen enni, viszont vegán igen.
Medence:
Svédasztalos reggeli és vacsora van. Szerencsére van salátás pult is, és gyümölcs is van, így a reggelim meg van oldva:)

Salátapult:
A mai vacsim: válogattam salátapultból: salátalevél, madársaláta, céklasaláta, joghurtos öntettel.
Köretből válogattam: főtt brokkoli és karfiol, petrezselymes burgonya.
A következő hétre nem állítottam össze a heti menű táblázatomat, ez most elmaradt. Gondolkoztam, hogy készülök ide nyers ételekkel (aszalt dolgokkal), de aztán nem volt időm semmire, még csírát sem hoztam, pedig nagyon szerettem volna, így ez a hét nem nyers lesz számomra. Viszont a sítúra utánra tervezek egy 7 napos léböjtöt, amiben majd megtisztitom magam a mérgektől.

Ezt a hetet várom egész évben a legjobban, ugyanis imádok lefelé száguldozni úgy a hegyekről, hogy közben gyönyörű táj vesz körül. És minden fehér:) Azt hiszem istenien fogom érezni magam.

4 megjegyzés:

Pfiszterné Nagy Erika írta...

Sophi, érezd jól magad !! Köszönöm, hogy megosztottad az élményeidet !Biztosan nagyon szép hely lehet !
Várom az élménybeszámolót .
Erika

MJ írta...

Kellemes kikapcsolódást, jó siklást.

Joe bácsi írta...

Fájdítod a szívünket... imádok síelni, a többi nem is vonz annyira mint maga ez a sport...

Nagy Szaffina írta...

Nagyon szép a kastély, én is szeretem az ilyen helyeket. Szégyen, hogy bizony még egy 4-5 csillagos szállodában sem tudják biztosítani a nyers vegán étkezést, pedig nem bonyolult. ( Eddig nekünk sem tudták, vittük a csírákat...)

Érezd jól magad! Puszi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...