2011. február 10.

Narancsos hajdinakása

Ma hajdinakása a reggelim. A korábban feltett hajdinakásán változtattam: banán helyett narancsot turmixoltam az alma mellé. A változás oka: már legalább 2 hete nem eszem banánt. Na nem azért, mert már nem szeretem, imádom a banánt, csak túl sok benne a kalória, így egy picit most szüneteltetem:)
Hozzávaló:
- 1 marék 2 napig csíráztatott hajdina
- 1 alma
- 1 narancs
- kis citromlé
- pici víz

Az almát és a narancsot megpucoltam, majd a többi hozzávalóval jól összeturmixoltam. Alma és narancs darabokat tettem a tálba, erre öntöttem rá a kását. Mazsolával és aszalt alma szirommal díszitettem.

Úgy néz ki, mintha vaniliás puding lenne. De annál sokkal finomabb és egészségesebb:)

3 megjegyzés:

Joe bácsi írta...

Huhh! Egészen megjött hozzá a kedvem! Finom lehet...

Sütő Mónika írta...

Jól néz ki!
Ezt a kása dolgot még mindig nem próbáltam, ki, de most megyek és áztatok egy kis hajdinát:-)

Névtelen írta...

Nagyon ügyes vagy, biztos nagyon fini! És jól is néz ki! Mennyei reggeli:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...