2011. április 17.

40. nap a 811 szerint

Elérkezett az utolsó böjti nap. Szamócával úgy döntöttünk, kellően megünnepeljük ezt a napot, ezért részt vettünk egy teljesítméytúrán. A táv 26 km-es volt, a szintkülönbség pedig 1100 m, amit becsületesen végig is csináltunk.
Szamóca már több ilyen túrán is részt vett az elmúlt évek során, hosszabb távokon is ment már, nekem viszont ez volt az első ilyen teljesítménytúrám. Ennyit még sosem kirándultam egyszerre. Ezért nagyon lelkes voltam, és nagyon vártam már ezt a napot!


Reggel ittam kb fél dl búzafűlevet, a táskámba pedig csomagoltam 4 narancsot, 2 nagy almát és 3 banánt. Először megettem a 3 banánt, aztán később egy almát. Fél távnál egy kicsit megpihentünk, akkor megettem 2 narancsot és egy fél almát. Ellenőrzőpontoknál kaptunk nápolyit és csokit, azt is megettem.


A túra vége felé már nagyon fájtak a térdeim és mindkét talpam. Nagyon élveztem végig a túrát, egész jó tempoban tudtunk haladni. A végén megkaptuk az emléklapot és egy kitűzőt is:)
Lesz a közeljövőben még néhány teljesítménytúra itt a környéken, ha ráérünk mind a ketten, mindenképpen elmegyünk rá:)

A nap többi részét pihenéssel töltöttem, már nem igazán tudtam megmozdulni otthon:) Ettem laska gombát krumplival, és egy szelet gesztenyés tortát.

Jövőről:
Mindenképpen folytatni fogom ezt az irányt, mert nekem nagyon bevált. Föleg úgy, hogy most már jön a friss gyümölcsök szezonja. Az az igazság, hogy elég nehéz helyzetben voltunk, mert csak nagyon kevés gyümölcs állt a rendelkezésünkre, föleg távoli országból érkezettek, ami eléggé lecsökkentette a lehetőségeinket. Talán a legrosszabb időpontban kezdtük el a kísérletet. De nem baj, mert így is átéreztük pozítiv hatásait. Küszködünk még mind a ketten az átállás nehézségeivel, ugyanis meg kell tanulni mennyiségi gyümölcsöt fogyasztani. Remélem egyre könnyebb lesz a dolgunk, és eljön az az idő, amikor elmondhatom már, szinte 100%-ban 811 szerint étkezem!

Úgy döntöttem, ezentúl nem napi lebontásban fogom leírni, miket eszek egy nap, hanem ahogy jön majd, de hetente mindenképpen fogok egy összefoglalót írni.

Jól érzem magam, és úgy gondolom ez az, ami nekem a legjobb.

2 megjegyzés:

MJ írta...

Elismerésem a teljesítményeteknek. Is.

ezisén írta...

Gratulálok ehhez is!!! Mennyi idő volt, végig menni?

Én továbbra is várni fogom a beszámolóidat, meg Szamócáét is. Szerintem nyáron én is kipróbálom a 80-10-10 et, meg végre megveszem és elolvasom a könyvet.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...