2011. március 9.

1. nap a 811 szerint

Ma van a Nagyböjt első napja, azaz Hamvazószerda. Mától végigcsinálok egy 40 napos "böjtöt" Szamócával Dr. Graham: 80/10/10 c. könyve alapján. Tulajdonképpen nem is egy böjtről van szó, mert mi ketten azt szeretnénk, ha ez lenne számunkra a tökéletes étkezési forma, csak "kapóra jött" ez a böjti időszak.

Az 1. napot nem a 811 szerint csináltuk végig, hanem egy egynapos léböjtöt tartottunk, hogy egy kicsit megtisztuljunk, mielőtt belevágunk a kaladba.

A lénapon a következőket ittam:

- búzafűlé reggel, kb. fél dl mennyiségben









- céklalé délelőtt és kora délután, kb. 1 liter mennyiségben (3 nagy cékla a biopiacról, 4 sárgarépa, 4 alma)












- citromos víz a nap folyamán, másfél liter mennyiségben (másfél liter vízbe 1 egész citromot facsartam) Nem bírtam ki, hogy ilyen gyönyörű napsütéses napon ne menjek ki egy kicsit mozogni. Így fogtam magam, és a helyi focipályán futottam néhány kört:)

Jól vagyok, jót tett ez a lénap. És ami még fontosabb: nagyon nagyon lelkes vagyok!
Szamóca beszámolója az első napról -ITT- olvasható.

2 megjegyzés:

Sütő Mónika írta...

Szia!
Kíváncsian várom a beszámolókat. 811-t még nem olvastam, de hamarosan én is beszerzem, Gitta már korábban is ajánlotta, de most annyi könyv várakozik nálam, szépen sorban majd elolvasgatom.
Ez klassz, hogy ketten csináljátok végig! Kitartás nektek lányok!!:-)

Szamóca írta...

Örülök, hogy jó napod van és hogy ilyen lelkes vagy! Én is nagyon lelkes vagyok és kíváncsian várom a holnapot, hogy mit fogunk enni. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...