2011. március 31.

23. nap a 811 szerint

Ma nem volt valami vidám a reggelem. Hasmenésre ébredtem, ami valószinűleg a kenyértől volt, de azt sem zártam ki, hogy a tökmagos pástétomtól... Már este is nagyon szomjasztam, de reggelre méginkább. Szinte követelte a szervezetem a vizet és a narancsot! 5 narancsot szerettem volna megenni, de csak 3 ment reggel.

Ma a következőket ettem:

Reggeli: (8 órakor)
- 3 narancs

- 2 narancs fél 11-kor

Ebéd: (fél 1 és 2 között)
- 5 banán

Megint nagyon éhes voltam délben, ezért ettem meg 5 banánt. Délután amikor hazaértem, elhatároztam, csinálok magamnak vacsira waldorf salátát. Ez a gondolat azonban nem tartott sokáig, mert inkább csináltam magamnak melegszendvicset, mert úgy éreztem, nem laknék jól most a salátától. Pedig tegnap megfogadtam, hogy ha ilyen hatást vált ki nálam a kenyér, akkor nem fogok egy darabog enni. Hát vacsoráig tartott ez a dolog.

Úgy érzem, hogy most egy újabb mélyponthoz érkeztem. Vergődöm, kapálozom jobbra-balra, és nem találom a kiutat. Borzalmas éhség tör rám délben és délután. Érdekes most délelőttönként annyira nem vagyok éhes. Azt mondták nekem, hogy a harmadik és negyedik hét lesz a legrosszabb, mert akkor kivánja meg nagyon az ember a főtt-sült dolgokat. De én nem gondoltam ezt komolyan, reménykedtem benne, hogy nálam nem így lesz. De így lett! Igyekszem olyan dolgokat enni, ami annyira nem káros (egy fehér kenyér pont az, ha legalább csinálnék magamnak teljes kiörlésű tönkölylisztből kenyeret...). Nem tudom meddig fog ez tartani, de remélem minél előbb elmúlik!

Ma egy jó nagyot kirándultam Szamócával. Olyan helyeken jártunk, ahol eddig még soha. Felfedeztünk egy kis sziklás csúcsot, ami egyből a kedvencünk lett, sőt még Bundás (Szamóca kutyája) is megtalálta a kedvenc kis zugát:) A hegy nevét nem tudjuk, mert nem találtuk meg a térképen. Majd kitalálunk valami szép nevet neki:)

Teli volt az erdő ilyen szép virágokkal:

Szamóca bejegyzése a 23. napról -ITT- olvasható.

4 megjegyzés:

Gitta írta...

Ebédre valami jó kis salátát kellett volna enni. Zöld turmixot, vagy zöld sűrű gyümölcsös főzeléket.
Csak gyümölcs kevés!
És kevés mag is mehet, azzal is jobban megtöltöd a pocid és nem leszel éhes!
puszillak!

Sophia írta...

Igen tudom, hanyagolom mostanában a zöldeket. Sokszor nehezen veszem rá magam, hogy megegyem. Még mindig nagyon szokatlan számomra, sajnos.

Puszi!

Névtelen írta...

Sophia, a candida cukron él, és kívánja a cukrot, talán ezért nem eszel zöldséget.
Sok sikert a diétához.

Lilla

Sophia írta...

Kedves Lilla!

Tudomásom szerint nincs candidám, de annyira nem értek a témához, szóval elképzelhető.
Azért szerintem nagy átlagban tartom a napi egy zöldségalapú salátámat, amit előír Graham is. Emiatt nem aggódom. Inkább amiatt, hogy kevés gyümölcsöt és zöld levelet eszem.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...